30 ottobre 2006

Karta e antaresise ne LSHSH

Republika e Shqiperise, Lidhja e Shkrimtareve pranon si antare te saj shrimtaren Vitore Stefa Leka.
Karta e Antaresise
Si njeriu me nje bote dhe shpirt te lire artist, pene e fuqishme dhe art krijues, shkrimtare e poete, Lidhja e Shkrimtareve te Shqiperise dhe kryetari i saj zoti Zydi Morave e kane vleresuar dhe kane pershendetur antaresimin e zonjes Vitore Stefa (Leka) prane rradheve te kesaj lidhjeje