29 marzo 2010

"Nderi i Organizates"

Disa kohe me pare u organizua ne Tirane nje ceremoni ne te cilen "Oraganizata ne ndihme te Familjeve te Ushatarakeve dhe Punonjesve te policise se Shtetit rene ne krye te Detyres" nderoi me vendim te saj si "NDER TE ORGANIZATES" Zonjen e nderuar VITORE STEFA LEKA